Gob Squad Workshop

Diverse: Workshop
no image

Tor. d. 16. maj 2019, kl. 12.

Teater Momentum
Ny Vestergade 18, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

(Entré: 450,-)

Den Berlin-baserede performancegruppe, Gob Squad, er kendt og anerkendt globalt for deres spektakulære og medie-overskridende forestillinger. I forbindelse med forestillingen afholder vi en workshop om kunst og performance i byrummet.

Gob Squad er en Berlin-baseret performancegruppe, som er kendt og anerkendt globalt for deres spektakulære og medie-overskridende forestillinger. Læs mere om Gob Squad og deres projekter på deres hjemmeside: http://www.gobsquad.com/home.

Du husker måske Gob Squads Kitchen, som gæstede Momentum i foråret. Nu vender de tilbage med performanceforestillingen Gob Squad - Super Night Shot. I den forbindelse afholder vi en workshop om kunst og performance i byrummet.

Den første del af workshoppen er praktisk og fokuserer på Gob Squads arbejdsproces og teknikker. Deltagerne vil, under supervision af Gob Squad selv, blive sendt i byen med kameraer til øvelser efter samme koncept som Super Night Shot.

Den anden del af workshoppen består i talks/debatter som reflekterer over performancekunst som befinder sig i-, inddrager og indtager byens rum og miljøer.

Det endelige lineup til anden havldel af workshoppen vil blive offentliggjort snart. Undervejs vil der være spisning, og endelig slutter vi af med visning/performance af Super Night Shot.

Program:
12:00: ankomst og sandwich
13-15.30: praktisk workshop med Gob Squad
15.30-16.30: Kaffepause
16.30-18.00: Talks og debat (uden Gob Squad) om kunst/kultur i byrummet (med forskellige eksperter)
18-20:00 Aftensmad
20.30 Super Night Shot

Gå til mere info

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

 Kom let til