En musicalaften - Open stage

Scene: Musical
no image

Fre. d. 9. november 2018, kl. 20.

Teater95b
Vestergade 95b, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

(Entré: Standard 50 kr)

Karaoke er sjovt, men musicalkaraoke er endnu sjovere. Keep it Simple inviterer sammen med TEATER95b til en musicalaften, hvor vi har pianisten og du har sangen. Du er også velkommen til bare at dukke op og nyde showet.

Karaoke er sjovt, men musicalkaraoke er endnu sjovere. Derfor inviterer Keep it Simple sammen med TEATER95b til En musicalaften, hvor du kan komme og synge en hvilken som helst musicalsang du har lyst til.

Det kan være en sang du har planer om at synge til en audition eller bare en sang som du godt kan lide.

Ved klaveret har vi den fantastiske Kasper Skytte. Kasper har været pianist og kapelmester på et utal af musicals herhjemme, men han har også haft en afstikker til London, hvor han sad ved tangenterne ved Les Misérables på Palace Theatre. Kasper er en rigtig dygtig pianist, men hvis du vil være sikker på at det er i den helt rigtige toneart, så tag for en sikkerhedsskyld noderne med.

Hvis du ikke selv er den store sanger, men bare godt kan lide musicalsange, så er du mere end velkommen til at dukke op. Vi åbner dørene kl. 19.00 - og her åbner baren også - og så er det ellers bare med at komme og skrive sig på sanglisten

Arrangør: Keep It Simple

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

aktuelt