Den kinesiske drøm med fokus på Xi Jinpings mål

Diverse: Foredrag
no image

Tor. d. 6. december 2018, kl. 19-21.

Møntergården
Møntestræde 1, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

(Entré: 150 kr. Købes ved Folkeuniversitet)

I det sjette og sidste af i alt 6 selvstændige foredrag om forbindelserne mellem Kina og Danmark gennem historien, sætter journalist Christina Boutrup fokus på Kinas internationale indflydelse og hvordan den påvirker et land som Danmark.

Journalist Christina Boutrup optræder ofte som Kina-kender og kommentator i danske og udenlandske medier. Denne aften gæster hun Møntergården.

Kina er tæt på at overhale USA som verdens største økonomi, og verdens folkerigeste land træder i stigende grad i karakter som en ny global stormagt. Men hvad vil Kinas magtfulde præsident Xi Jinping bruge den voksende internationale indflydelse til og, hvordan påvirker det os i et lille land som Danmark? Få svaret i dette foredrag, der også giver et overraskende indblik i Kinas store teknologiske fremskridt, som betyder, at kinesiske virksomheder i dag er førende inden for blandt andet droner, højhastighedstog og e-handel.

Efter foredraget er der kaffe samt en unik mulighed for rundvisning med én af folkene bag særudstillingen "Drømmen om Kina".

Foredrag inkl. rundvisning og kaffe koster 150 kr. og udbydes i samarbejde med Folkeuniversitetet i Odense.
Billetter købes på www.fuodense.dk

Foredraget er det femte af i alt 6 selvstændige foredrag i anledning af særudstillingen "Drømmen om Kina".
Både udstilling og foredrag viser forskellige aspekter af den handel, kulturpåvirkning og fascination, der har været mellem Kina og Danmark gennem århundreder.

Du kan tilmelde dig hele forelæsningsrækken for samlet 750 kr

Gå til mere info

Arrangør: Odense Bys Museer

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

aktuelt