Plekter Tour m. JUNA, OLI og Barbara Miranda

Musik: Rock/Pop
no image

Fre. d. 14. september 2018, kl. 20.

Studenterhus Odense
Amfipladsen 6, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

Ukendt

Pop aften i selskab med JUNA Barbara Miranda og OLI. Koncerterne er en del af Plekter Tour 2018, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond. https://www.facebook.com/ORAdanmark.

Plekter Tour pop aften i selskab med JUNA Barbara Miranda og OLI.

JUNA
Do-it-yourself Pop-band. JUNA er en trio der spiller ukommerciel pop med 80'er vibe, hvor den simple melodi er i centrum, i et forsøg på, at gøre mindre til meget. JUNA sætter pop og rock mod hinanden i en blanding af digital og organisk lyd og lader store synth-flader bane vejen for let spiselig melodi.
https://www.facebook.com/DKJUNA/

OLI
OLI er synonymt med sangerinde og sangskriver Olivia Follin. Hun skriver popsange med et skvæt singer-songwriter, inspireret bredt af Tina Dickow, Stevie Wonder og Allen Stone. Teksterne tager udgangspunkt i Olivias eget univers. Observationer og inspirationer hentet fra op og nedture, men mest af alt handler de om kærlighed i alle dens former og nuancer. OLI bliver bakket op af et firemands orkester live.
https://www.facebook.com/Olifmusic/

Barbara Miranda
Barbara Mirandas musik bunder i den klassiske singer-songwriter stil med poppede omkvæd, men også markante elektroniske elementer. Akustisk guitar møder således diverse pads og synthesisere. Den velovervejede og meget ærlige lyrik er i fokus hele vejen igennem. Her behandles mange filosofiske emner samt det at være ung. Alt dette er med til at skabe den unikke lyd der hedder Barbara Miranda.
https://www.facebook.com/barbaramirandamusic/

-------------------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2018, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark

Gå til mere info

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

aktuelt