Rufus Gifford - The next chapter

Diverse: Foredrag
no image

Tor. d. 6. december 2018, kl. 19.

Odense Koncerthus
Claus Bergs Gade 9, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

(Entré: 269,-)

Rufus kommer tilbage til Danmark, og du har derfor nu en enestående mulighed for at møde eller gense den tidligere ambassadør for USA og det måske kommende kongresmedlem til en hyggelig aften i Odense Koncerthus.

Efter fire år i Danmark ønsker Rufus Gifford at gøre sin stemme gældende i amerikansk indenrigspolitik, og han har siden han forlod Danmark brugt tiden på at forberede og igangsætte en valgkampagne i staten Massachusetts. Vi er derfor enormt spændte på at høre ham fortælle om the next chapter!

Rufus fortæller til foredraget om processen, der bragte ham fra ambassadør i Danmark og til at tage beslutningen om at træde ind i amerikansk politik og alle de tanker, bekymringer og overvejelser det medbragte. Derudover vil Rufus også dele sit syn på USA anno 2018 med Donald Trump som præsident og de tanker han har omkring fremtiden for amerikansk politik, USA og den amerikanske befolkning.

Foredrag og Q&As
Aftenen er delt op i to dele: En første del, hvor Rufus primært vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben spørgesession, hvor Ruffus efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt. Der vil derfor være god mulighed for, at du kan få stillet Rufus lige præcis det spørgsmål, du brænder inde med - selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Efter foredraget vil der også være mulighed for at få en signatur eller et billede med Rufus.

Vi ser frem til en hyggelig aften i selskab med dig og Rufus Gifford - og til et gensyn med den hidtil mest populære udenlandske ambassadør i Danmark.

Vi gør også lige opmærksom på, at aftenen selvfølgelig er på engelsk :-)

Bogkøb

Der vil være mulighed for at købe Rufus Giffords nye bog, både i forsalg og på selve aftenen. Bogen er stadig under udarbejdelse, så vi kan desværre ikke på nuværrende tidspunkt fortælle mere omkring titel eller indhold.

Derudover har vi også bogen - Ambassadøren - der er skrevet af Stephanie Surrugue, den kan ligeledes købes i forsalg og ude på selve aftenen

Gå til mere info

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

aktuelt