Løb for alle aldersgrupper med præmier

Sportsturnering: Løb/atletikstævne
no image

Søn. d. 9. juni 2019, kl. 11.

Åløkkeskoven
, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

(Gratis)

Vi vil gerne invitere jer alle til 5 og 10 km løb, med præmier til de 3 første i hver kategori. Deltagerne bliver delt op i 3 grupper i henhold til deres alder. Der er gratis tilmelding samt uddeling af drikkevarer under løbet.

Vi vil gerne invitere til 5 og 10 km. løb i samarbejde med vores sponsor Kondition.dk. Deltagerne bliver delt op i 3 grupper efter alder, og der vil være præmier til de 3 første i hver aldersgruppe. Der er desuden også uddeling af drikkevarer under løbet.

Præmierne samt drikkevarene står vores sponsor for.

Der vil være erfarne løbetrænere til stede før, under og efter løbene, som vil give gode råd, til dem der gerne vil gøre noget mere ud af deres løbetræning.

Der plads til 50 deltagere i hver aldersgruppe og der er gratis tilmelding, men der bliver dog lukket for tilmelding fredag d. 17/5-2019 kl. 12.00 eller når alle pladserne er fyldt.

Du kan tilmelde dig ved, at sende en mail til lobforalledk@gmail.com eller via vores sponsors hjemmeside.

I samarbejde med vores sponsor kommer vi rundt i hele landet. Dette er vores andet arrangement. Der vil blive afholdt 1 mere, senere på året, i en anden del af landet.

Det er den perfekte måde at få skudt sommeren i gang på. Vi vil gerne aktivere danskerne og motivere jer alle til at komme ud og røre jer. Her har du mulighed for både socialt samvær, vinde præmier og få gode råd til din fremtidige løbetræning

Gå til mere info

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

 Kom let til