Særudstilling: Alle Tiders Samling - glemmer du, så gemmer vi

Udstilling: Historisk
no image

Man. d. 5. februar til lør. d. 15. december 2018, Man-lør 10-16.

Tidens Samling
Kulturmaskinen, Farvergården 7, 3. sal, 5000 Odense C
Find vej med Odense Rundt

(Entré: Entré: voksne 50 kr., børn 30 kr., studerende 40 kr.)

Fra den 5. februar til den 15. december 2018 kan man på Tidens Samling opleve eller genopleve særudstillingen 'Alle Tiders Samling', der byder på et overflødighedshorn af klæder, design og brugsgenstande fra danskernes dagligdag i det 20. århundrede.

Tidens Samlings store lager gemmer på svundne skatte og finurlige effekter fra det 20. århundrede og særudstillingslokalet er forvandlet til en lagerhal fyldt med genstande, der i tidens løb er blevet glemt af andre, men gemt her. Udstillingen 'Alle Tiders Samling' er et overflødighedshorn af klæder, design og brugsgenstande fra danskernes dagligdag og giver et indblik i vores fælles fortid.

Tidens Samling råder over Nordens største private samling af beklædning og effekter fra det 20. århundrede. Samlingen bliver opmagasineret og kategoriseret på et stort lager, så alt er parat til at blive fundet frem til nye udstillinger og spændende filmproduktioner. 'Alle Tiders Samling' giver et indblik i lagerets gemmer og i stemningen, der findes der. Lageret er et livligt sted med masser af aktivitet - sortering, kategorisering, udlejning til film, tv og museer rundt om i landet og meget andet.

I særudstillingen kan man komme helt tæt på de mange skønne effekter og f.eks. se hvo

Gå til mere info

Forslag Vis alle

Flere oplevelser

aktuelt