Spring til indhold
Luk

Regnvejrsdage Mangler du en aktivitet til børnene på en regnvejrsdag?
Her er 6 alternative regnvejrsaktiviteter

  Jernbanemuseet
Tag familien med og oplev show ved drejeskiven og den store vandkran. Kør med minitoget og leg i Børnebanegården. Oplev miniudstillingen Den orange traktor og Olsen-banden. Alle aktiviteter er gratis, når entreen er betalt. (Børn u. 5 år gratis).
     
  Gå i biografen
Hvis det øser ned kan du tage ungerne med en tur i en af Odenses biografer, der viser familiefilm hele sommeren. Der vises film til de mindste i Minimaxx hver formiddag.
     
  Hop i svømmehallen
Hvis det danske vejr ikke byder på strandvejr, kan du stadig hoppe i bølgerne. Odenses svømmehaller holder nemlig åben hele sommeren. Vandet er altid 27 grader lige meget hvordan det danske vejr er.
     
  Besøg skeletterne i Domkirken
Besøg Odense Domkirke og se ægte skeletter og kongegrave i krypten. 
Kirken er åben i hverdagene kl. 10-17.
     
  Bowling der tager kegler
City Bowling og Odense Bowl'n'Fun, der også tilbyder aktiviteter som minigolf og gokart, kører sommeren igennem med dobbelt up, så der kan bowles 2 timer for 1 times pris og andre gode sommertilbud, hvor bowling kan kombineres med brunch, frokost, is m.m.
     
  Tag en tur ind i bøgernes univers
Bibliotekerne holder åben hele sommeren og inviterer alle børn og familier indenfor i bøgernes verden. Kan dine børn læse, kan de f.eks. deltage i Sommerbogen - årets svedigste konkurrence, hvor der er fine præmier på højkant.
     
Link til Danmarks Jernbanemuseum på oplev.odense.dk Link til biografer i Odense Link til Odenses svømmehaller Læs om knoglerne på Domkirkens hjemmeside Link til Odense bibliotek